Verloskundigen Oosterhout: Marloes Groen-Schram

Hallo, ik ben Marloes en bijna 15 jaar verloskundige. Na mijn afstuderen in 2002 heb ik her en der waargenomen en sinds 2004 ben ik een van de vaste gezichten van Verloskundigenpraktijk Oosterhout.

Naast verloskundige ben ik versiekundige. Dit betekent dat ik kindjes die in stuitligging liggen kan proberen te draaien naar hoofdligging. Samen met collega-versiekundigen ben ik regelmatig in het Amphia ziekenhuis te vinden waar we in teamverband kinderen proberen te draaien.

Ik ben getrouwd met Ronald en samen hebben we drie prachtige kinderen; Tijn, Emme en Saar.

Ik word blij van een goed boek, een fijne serie, een draaipoging die lukt, met m’n voeten in het zand op het strand, de zon, foto’s maken, haken, samen met aanstaande ouders voor t eerst het hartje van hun kindje luisteren, het bos in de herfst, op vakantie gaan, thuis komen, pioenrozen, knuffelen met mijn kinderen, een vrouw in haar kracht tijdens haar zwangerschap of tijdens haar weeën, lekker eten, getrouwd zijn met mijn man, mooie muziek en natuurlijk een mooie thuisbevalling of geboorte op Origine die naar wens van de ouders verloopt!

Samen met aanstaande ouders voor het eerst het hartje van hun kindje luisteren, daar word ik blij van!

marloes

Ga naar

De praktijk
Kinderwens
Zwangerschap
Bevalling
Miskraam

Tips
Pretecho

© 2019 Realisatie door Webstudio Renée

Cookiebeleid

Verloskundigen Oosterhout

Sint Antoniusstraat 86a
4902 PV Oosterhout
Tel: 0162 - 450 145

info@verloskundigenoosterhout.nl

knov     logo_verloskundigen_oosterhout

Wij zijn aangesloten bij de KNOV.