Zwangerschap: wat kunnen wij?

Iedere zwangerschap is uniek en wij passen onze begeleiding graag hierop aan. Iedere controle bespreken we hoe het met je gaat en horen we graag hoe je partner en eventueel andere kinderen de zwangerschap ervaren. Bij ons is veel mogelijk, begeleiding door 1 verloskundige tijdens de spreekuren, door drie of door allemaal. Schroom niet en vertel als er dingen dwars zitten of je je ergens onzeker over voelt, we geven  graag advies en antwoorden op al je vragen.

Tijdens de controles meten we je bloeddruk, we bekijken de groei van je buik (baarmoeder) en luisteren naar de harttonen van je kindje. Tijdens bepaalde controles geven we extra uitleg over verschillende zaken. Denk je dat je meer tijd nodig hebt tijdens de controles, geef het gerust aan dan proberen we dat in te plannen. Naar mate je zwangerschap vordert zien we je steeds vaker, de laatste weken zelfs elke week. We hebben korte lijnen met de gynaecologen in het Amphia Ziekenhuis en het ETZ in Tilburg die we uiteraard in consult zullen vragen als dat nodig mocht zijn.

 Loop je ergens tegen aan, of zijn er dingen die je toch graag anders zou zien, maak het bespreekbaar! Het gaat tenslotte om jou/jullie en wij zullen altijd ons uiterste best doen om een oplossing te vinden.

Waarom onze praktijk?

✓ Betrokken

✓ Avondspreekuur

✓ Kleinschalig

Ga naar

De praktijk
Kinderwens
Zwangerschap
Bevalling
Miskraam

Tips
Pretecho

© 2019 Realisatie door Webstudio Renée

Cookiebeleid

Verloskundigen Oosterhout

Sint Antoniusstraat 86a
4902 PV Oosterhout
Tel: 0162 - 450 145

info@verloskundigenoosterhout.nl

knov     logo_verloskundigen_oosterhout

Wij zijn aangesloten bij de KNOV.