Zwangerschap per week

Hoe ver ben je? Volg je zwangerschap per week! Kies de juiste week waarin je zit en we vertellen je dan hoe het met je kindje gaat, welke zwangerschapsverschijnselen bij deze periode horen, en wat de verloskundige in dit stadium van de zwangerschap voor jullie kan betekenen.

22 Weken zwanger

Je bent 22 weken zwanger! De baby kan horen! Het is bewezen dat baby’s na de geboorte reageren op geluiden die ze in de baarmoeder vaak gehoord hebben. Met name stemmen en muziek kan de baby goed onthouden. Het kan geen kwaad een belletje op de buik te dragen. Er wordt wel gezegd dat het kind hiernaar toe zou kruipen en daardoor in stuitligging zou gaan liggen. De hartslag van moeder is echter een veel duidelijker geluid, en dat zit boven jullie kindje.

De oogjes zitten dicht, maar maken wel allerlei bewegingen.

We zien je deze week, liefst samen met je partner, graag weer op de praktijk. We plannen wat extra tijd in voor deze afspraak en horen graag van je hoe je aankijkt tegen de aankomende bevalling.

Hoe ver ben je?

Volg je zwangerschap per week! Kies de juiste week waarin je zit en we vertellen je dan hoe het met je kindje gaat, welke zwangerschapsverschijnselen bij deze periode horen, en wat de verloskundige in dit stadium van de zwangerschap voor jullie kan betekenen.

Ga naar

De praktijk
Kinderwens
Zwangerschap
Bevalling
Miskraam

Tips
Pretecho

© 2019 Realisatie door Webstudio Renée

Cookiebeleid

Verloskundigen Oosterhout

Sint Antoniusstraat 86a
4902 PV Oosterhout
Tel: 0162 - 450 145

info@verloskundigenoosterhout.nl

knov     logo_verloskundigen_oosterhout

Wij zijn aangesloten bij de KNOV.