Locatie en route

Verloskundigen Oosterhout

Sint Antoniusstraat 86a

4907 AP Oosterhout

tel 0162-450145

fax 0162-461391

Binnen Oosterhout

Wanneer je uit Oosterhout komt, kun je het beste een routebeschrijving opzoeken op internet. Kijk bijvoorbeeld op routenet.

Vanuit Dorst

Vanuit Dorst is de eenvoudigste route: over de A27 richting Utrecht. Neem de afslag Oosterhout Zuid. Vanaf de afslag links naar Oosterhout en bij het stoplicht rechts. Over het kanaal heen, en bij de rotonde rechtdoor. Na 500 meter passeer je de praktijk aan de linkerkant en kun je rechts parkeren bij de nettorama.

Met openbaar vervoer via buslijn 226 (stopt voor de deur).

Vanuit Den Hout

Vanuit Den Hout is de route als volgt: Rijd vanuit Den Hout richting Oosterhout, je komt dan vanzelf op de Bovensteweg. Hier neem je de eerste afslag en rijd je linksaf. Je passeert dan achtereenvolgens het ziekenhuis, een rotonde, een kruising met een stoplicht. Alsmaar rechtdoor. Na 5 min passeer je aan de linkerkant de nettorama. Direct daarna zie je rechts een bushalte en 6 parkeerplaatsen. Onze praktijk ligt rechts voor je.

Vanuit Oosteind, Contreien, Vlindervallei en Vrachelen 

Richting Oosterhout over de bovenste weg. Daar de 2e afslag (bij het ziekenhuis). Rechtsaf. Je passeert dan achtereenvolgens het ziekenhuis, een rotonde, een kruising met een stoplicht. Alsmaar rechtdoor. Na 5 min passeer je aan de linkerkant de nettorama. Direct daarna zie je rechts een bushalte en 6 parkeerplaatsen. Onze praktijk ligt rechts voor je.

Met openbaar vervoer

Vanaf busstation Oosterhout neem lijn 325 of 226, bushalte Anotiusstraat. Voor de bustijden, klik hier.

Deeltaxi

Het is ook mogelijk onze praktijk met de deeltaxi te bezoeken. Dit is een vorm van taxi-vervoer waarbij je de taxi deelt met andere klanten, en hierdoor een sterk gereduceerd tarief hebt. Voor meer informatie, klik hier.

verloskundigen-oosterhout

Waarom onze praktijk?

✓ Gratis parkeren

✓ Bushalte voor de deur

✓ Gevarieerde openingstijden

Verloskundigen Oosterhout

Sint Antoniusstraat 86a
4902 PV Oosterhout
Tel: 0162 - 450 145
info@verloskundigenoosterhout.nl

knov     logo_verloskundigen_oosterhout  

Wij zijn aangesloten bij de KNOV.