Locatie en route

Verloskundigen Oosterhout

Werkmansbeemd 2

4907 EW Oosterhout

tel 0162-450145

fax 0162-461391

Binnen Oosterhout

Wanneer je uit Oosterhout komt, kun je het beste een routebeschrijving opzoeken op internet. Kijk bijvoorbeeld op routenet.

Vanuit Dorst

Vanuit Dorst is de eenvoudigste route: over de A27 richting Utrecht. Neem de afslag Oosterhout/Dongen. Bij het stoplicht linksaf richting Oosterhout. 2e afslag (Statendamweg), onderaan rechtsaf. Op de rotonde rechtsaf. Eerste straat rechts (Werkmansbeemd). Direct na de Gamma aan de rechterkant vindt je het praktijkgebouw. (Buiten spitstijden ben je binnendoor, door het bos, sneller…)

Vanuit Den Hout

Vanuit Den Hout is de route als volgt: Rij vanuit Den Hout richting Oosterhout, je komt dan vanzelf op de Bovensteweg. Hier neem je na het stoplicht bij de wijk Vrachelen de eerstvolgende afslag (Statendamweg). Onderaan de afslag ga je rechtsaf. Op de rotonde weer rechts (Oostpolderweg). Eerste straat rechts. De praktijk is het eerste gebouw aan de rechterkant na de parkeerplaats van de Gamma.

Met openbaar vervoer

Vanaf busstation Oosterhout neem lijn 325. Stap uit bij halte Hoofseweg. Vanaf daar loop je als volgt: Ga vanaf de halte linksaf en neem de eerste straat links (trekbeemd) Volg deze weg helemaal en je komt uit op een y-splitsing. Rechtvoor je zie je nu het Triviapand liggen. Voor de bustijden, klik hier.

Deeltaxi

Het is ook mogelijk onze praktijk met de deeltaxi te bezoeken. Dit is een vorm van taxi-vervoer waarbij je de taxi deelt met andere klanten, en hierdoor een sterk gereduceerd tarief hebt. Voor meer informatie, klik hier.

 

verloskundigen-oosterhout

Waarom onze praktijk?

✓ Makkelijk bereikbaar

✓ Bushalte op tien minuten afstand

✓ Gratis parkeren

Ik wil me graag aanmelden

Ga naar

De praktijk
Kinderwens
Zwangerschap
Bevalling
Miskraam
Tips

© 2017 Realisatie door Visuals4You

Cookiebeleid

Verloskundigen Oosterhout

Werkmansbeemd 2
4907 EW Oosterhout
Tel: 0162 - 450 145
info@verloskundigenoosterhout.nl

knov     logo_verloskundigen_oosterhout  

Wij zijn aangesloten bij de KNOV.