Wie zijn wij

Je zwangerschap is een bijzondere gebeurtenis. Persoonlijke zorg is hierin heel belangrijk. Wij willen je graag met aandacht begeleiden en denken graag met je mee. Tijdens onze controles is er alle ruimte om je vragen te stellen en wensen te bespreken. We maken ruimere afspraken naar behoefte en stemmen samen met jullie de zorg en het aantal afspraken af op jullie wensen en op wat er medisch nodig is.

Het is belangrijk dat je als zwangere het vertrouwen in je verloskundige hebt en dat de dingen waar je je zorgen over maakt kan delen. Als jij het vertrouwen in je zwangerschap en jezelf hebt verloopt een zwangerschap fijner. Als je je zorgen maakt mag kun je ons altijd bereiken, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Wij zijn er voor je!

We hebben wisselende spreekuurdagen en tijden en hopen op die manier voor iedereen een geschikte afspraak te kunnen inplannen. Ook is het mogelijk om tijdens je zwangerschap te kiezen bij wie je je afspraken hebt. Zo kun je ook voor een kleiner spreekuurteam kiezen. In onze praktijk werken vier verloskundigen: Monique, Lilian, Marieke en Linda. Verloskundige Nihad werkt regelmatig bij ons als waarneemster, bijvoorbeeld wanneer we een nascholing volgen en in vakantieperioden. Als je dat fijn vindt, zul je in de zwangerschap ruim voldoende tijd hebben om iedere verloskundige te ontmoeten. We werken met plezier.

In je zwangerschap bereid je je voor op de bevalling. Wij begeleiden je hierin waar nodig, zodat je met vertrouwen aan jouw bevalling kunt beginnen. Voor al je echo’s werken we met gespecialiseerde echoscopisten zodat je ook daarin de beste kwaliteit krijgt. We verzorgen een uitgebreide voorlichtingsavond over de bevalling voor je en gaan tijdens het spreekuur in op je wensen en vragen. We zijn benieuwd naar jullie geboortewensen rondom de bevalling en hopen iedere wens mogelijk te kunnen maken. Voor meer informatie kun je verder lezen bij de bevalling.

Naast de spreekuren, bevallingen en kraamvisites, bezoeken we scholingsdagen en samenwerkingsdagen met Verloskundig Samenwerkings Verband Breda e.o. (Een samenwerkingsverband tussen verloskundigen, gynaecologen, huisartsen en kinderartsen.) Onze praktijk is onderdeel van Annature. Alle verloskundigen zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister en het BIG-register. Dit garandeert jou dat we de richtlijnen van onze beroepsorganisatie belangrijk vinden, dat we een goede klachtenregeling hebben en zeer regelmatig nascholingen volgen.

Recensies van anderen

Lees recensies over onze praktijk van andere zwangeren op Facebook.

Ervaringen van anderen

We werken met plezier en zijn blij met de waardering van onze cliënten.

Marieke Klapwijk-Hermus

Marieke Klapwijk-Hermus

Verloskundige

Juist toen merkte ik dat het belangrijk is om kundige professionals naast je te hebben staan waarin je het volste vertrouwen hebt.

Lees meer over Marieke

Linda van Dam - Wijtvliet

Linda van Dam - Wijtvliet

Verloskundige

De ontwikkeling en de geboorte van een baby heeft mij altijd gefascineerd .

Lees meer over Linda

Lilian Wirken

Lilian Wirken

Verloskundige

Goed voorbereid bevalt het best.

Lees meer over Lilian

Monique Klerkx

Monique Klerkx

Verloskundige

Ik nodig je uit om samen met mij de zorg voor aanstaande ouders in de regio zo goed mogelijk neer te zetten.

Lees meer over Monique

Monique Buisman en Carine van Schaaik

Monique Buisman en Carine van Schaaik

Praktijk assistentes

Nihad Hadj Messaoud

Nihad Hadj Messaoud

Nihad is waarnemend verloskundige.

Gekke, rare of stomme vragen bestaan niet!

Lees meer over Carine

Lees meer over Monique

Ga naar

De praktijk
Kinderwens
Zwangerschap
Bevalling
Miskraam

Tips
Pretecho

© 2019 Realisatie door Webstudio Renée

Cookiebeleid

Verloskundigen Oosterhout

Sint Antoniusstraat 86a
4902 PV Oosterhout
Tel: 0162 - 450 145

info@verloskundigenoosterhout.nl

knov     logo_verloskundigen_oosterhout

Wij zijn aangesloten bij de KNOV.