Verloskundigen Oosterhout: Lilian Wirken

Ik ben verloskundige sinds 2000. Er is veel veranderd in die jaren. Wat gebleven is, is de verwondering over de zwangerschap en het bijzondere proces van de bevalling. Ik vind het leuk om vragen te beantwoorden, jullie te laten voelen hoe het kindje in de baarmoeder ligt en bij de bevalling je op top van je kunnen te ondersteunen.

Meer en meer ben ik me gaan specialiseren in de voorbereiding op de bevalling. Want goed voorbereid bevalt het echt het best. Ik help je graag in je voorbereiding tijdens het spreekuur en middels mijn boek ‘Als bevallen spannend is’. Daarnaast heb ik veel ervaring met mindfulness.  Kijk eens op www.mindfulzwangerenbevallen.nl

Naast de opleiding tot verloskundige en mindfulnesstrainer heb ik de opleiding tot verpleegkundige (HBO-V) en coach/counsellor gevolgd; de masterclass leefstijltraining, masterclass stoppen met roken, diverse scholingen op het gebied van psychische klachten en angst tijdens de zwangerschap, baringspijn en reflexologie.

Ik ben opgegroeid in Dorst en woon tegenwoordig in Rijen; getrouwd en moeder van drie prachtige dochters die op de middelbare school en het beroepsonderwijs zitten. Alle clichés zijn waar; ze worden snel groot.

Mijn vrije tijd besteed ik graag in de tuin en natuur.

 

Graag tot ziens!

 

BIG: 49052888303

Goed voorbereid bevalt het best.

Ga naar

De praktijk
Kinderwens
Zwangerschap
Bevalling
Miskraam

Tips
Pretecho

© 2019 Realisatie door Webstudio Renée

Cookiebeleid

Verloskundigen Oosterhout

Sint Antoniusstraat 86a
4902 PV Oosterhout
Tel: 0162 - 450 145

info@verloskundigenoosterhout.nl

knov     logo_verloskundigen_oosterhout

Wij zijn aangesloten bij de KNOV.