Samenwerking

Onze verloskundigen werken intensief samen met gynaecologen, kraamverzorgenden en kinderartsen. Ook de lijnen met allerlei andere specialisten zijn kort.

We zijn onderdeel van Annature. De organisatie Annature is opgericht in 2016 om de geboortezorg verder te verbeteren in Breda en omgeving. Annature is een inititatief van de  verloskundigen coöperatie Breda, alle gynaecologen van het Amphiaziekenhuis, echocentrum Focus en het Amphiaziekenhuis. Er wordt intensief samengewerkt met de kraamzorgcoöperatie Breda (waar diverse kraamzorgorganisaties onder vallen). Monique Klerkx (verloskundige in onze praktijk) is directeur geboortezorg binnen Annature.

Vanaf mei 2017 is binnen Annature gestart met een digitale uitwisseling van persoonsgegevens in Epic. Dit zorgt voor kwaliteitsverbetering van de zorg en efficiency voor zwangere en zorgverlener. Het einddoel is één digitaal geboortezorgdossier. Zo hebben alle betrokken zorgverleners toegang tot geboortezorggegevens van de cliënt, als dat nodig is. Als zwangere hoef je maar één keer je verhaal te vertellen. Uiteraard wordt binnen dit systeem de privacywetgeving gehanteerd. Alleen je eigen zorgverleners mogen je dossier inzien, en alleen wanneer dat voor jouw behandeling nodig is.

Kinderarts
Fysiotherapeut
Psycholoog
Echo Centrum Focus
Ergotherapeut
Dietetiek
Relatieondersteuning
Huisarts
Ceasartherapeut
Haptonomie

samenwerking
Osteopaat
Lactatie deskundige
Acupuncturist
Jeugd Gezondheidszorg
Homeopaat
Stoppen met roken
Gynaecoloog
Coaching

Verloskundigen Oosterhout

Sint Antoniusstraat 86a
4902 PV Oosterhout
Tel: 0162 - 450 145
info@verloskundigenoosterhout.nl

knov     logo_verloskundigen_oosterhout  

Wij zijn aangesloten bij de KNOV.