Echoscopiste Marleen Boemaars

Na mijn opleiding HBO-Verpleegkunde, heb ik in 2007 de echoscopie-opleiding in de obstetrie en gynaecologie afgerond aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ik ben vervolgens in een ziekenhuis gaan werken als echoscopiste waar ik tot op heden medische echo’s maak, o.a. de 20-weken echo’s. Jaarlijks volg ik diverse bijscholingen en symposia om de ontwikkelingen in mijn vakgebied te volgen. Ik ben ook aangesloten bij de Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland (BEN).

Naast de medische echo’s, heb ik bijna 10 jaar lang mijn eigen praktijk gehad waar ik met veel plezier pretecho’s maakte. In 2017 ben ik daarmee gestopt en nu ga ik naast mijn werkzaamheden in het ziekenhuis weer pretecho’s maken bij de verloskundigenpraktijk in Oosterhout.

Ik vind mijn werkzaamheden als echoscopiste nog steeds erg leuk, vooral de combinatie van medische echo’s en pretecho’s. Het blijft erg bijzonder om de aanstaande ouders met behulp van echoscopie kennis te laten maken met hun baby en de ontwikkeling van een baby in de baarmoeder te volgen. Zeker met behulp van de 3d/4d techniek kun je vaak al een goede indruk krijgen van het gezichtje van de baby. Ook is het erg leuk om te zien hoe een baby ligt en beweegt in de buik.

 

Ik hoop jullie in Oosterhout te mogen zien voor een pretecho!

Ga naar

De praktijk
Kinderwens
Zwangerschap
Bevalling
Miskraam

Tips
Pretecho

© 2019 Realisatie door Webstudio Renée

Cookiebeleid

Verloskundigen Oosterhout

Sint Antoniusstraat 86a
4902 PV Oosterhout
Tel: 0162 - 450 145

info@verloskundigenoosterhout.nl

knov     logo_verloskundigen_oosterhout

Wij zijn aangesloten bij de KNOV.