Zwangerschap per week

Hoe ver ben je? Volg je zwangerschap per week! Kies de juiste week waarin je zit en we vertellen je dan hoe het met je kindje gaat, welke zwangerschapsverschijnselen bij deze periode horen, en wat de verloskundige in dit stadium van de zwangerschap voor jullie kan betekenen.

11 Weken zwanger

Je bent 11 weken zwanger! Het embryo maakt nu geen schokkerige bewegingen meer, maar zwemt al wat door de vruchtwaterholte heen. Wanneer je de termijnecho hebt, zul je dit goed kunnen zien. Hij of zij groeit nu erg hard; deze week is zijn/haar gewicht verdubbeld. Je kunt nu ook geslachtsorganen zien. Toch is het niet mogelijk te zien of het een jongen of meisje is doordat in deze periode zaadballetjes en schaamlipjes erg op elkaar lijken.
Misselijkheid en overgeven komen veel voor. Het moet echter niet zo zijn dat je alleen maar overgeeft en niets binnenhoudt. Mocht dit wel het geval zijn, kun je beter contact met ons of de huisarts opnemen.

Hoe ver ben je?

Volg je zwangerschap per week! Kies de juiste week waarin je zit en we vertellen je dan hoe het met je kindje gaat, welke zwangerschapsverschijnselen bij deze periode horen, en wat de verloskundige in dit stadium van de zwangerschap voor jullie kan betekenen.

Ga naar

De praktijk
Kinderwens
Zwangerschap
Bevalling
Miskraam

Tips
Pretecho

© 2019 Realisatie door Webstudio Renée

Cookiebeleid

Verloskundigen Oosterhout

Sint Antoniusstraat 86a
4902 PV Oosterhout
Tel: 0162 - 450 145

info@verloskundigenoosterhout.nl

knov     logo_verloskundigen_oosterhout

Wij zijn aangesloten bij de KNOV.