Zwangerschap per week

Hoe ver ben je? Volg je zwangerschap per week! Kies de juiste week waarin je zit en we vertellen je dan hoe het met je kindje gaat, welke zwangerschapsverschijnselen bij deze periode horen, en wat de verloskundige in dit stadium van de zwangerschap voor jullie kan betekenen.

16 Weken zwanger

Je bent 16 weken zwanger! Vaak kun je nu zelf ook de bovenrand van de baarmoeder voelen. Ga ontspannen op je rug liggen en oefen druk uit net boven je schaamhaar. Voel je niets, probeer het wat hoger of lager.

Over twee weken is er weer een controle op ons spreekuur. Maar als je dat leuk vindt, kun je ook nu iedere dag terecht bij ons om naar het hartje van de baby te komen luisteren. Bel ons gerust; je bent van harte welkom! Maak je ook een afspraak voor de echo tussen 18-22 weken op echocentrum Focus.

Hoe ver ben je?

Volg je zwangerschap per week! Kies de juiste week waarin je zit en we vertellen je dan hoe het met je kindje gaat, welke zwangerschapsverschijnselen bij deze periode horen, en wat de verloskundige in dit stadium van de zwangerschap voor jullie kan betekenen.

Ga naar

De praktijk
Kinderwens
Zwangerschap
Bevalling
Miskraam

Tips
Pretecho

© 2019 Realisatie door Webstudio Renée

Cookiebeleid

Verloskundigen Oosterhout

Sint Antoniusstraat 86a
4902 PV Oosterhout
Tel: 0162 - 450 145

info@verloskundigenoosterhout.nl

knov     logo_verloskundigen_oosterhout

Wij zijn aangesloten bij de KNOV.