Zwangerschap per week

Hoe ver ben je? Volg je zwangerschap per week! Kies de juiste week waarin je zit en we vertellen je dan hoe het met je kindje gaat, welke zwangerschapsverschijnselen bij deze periode horen, en wat de verloskundige in dit stadium van de zwangerschap voor jullie kan betekenen.

17 Weken zwanger

Je bent 17 weken zwanger! Je kleintje plast al in het vruchtwater, en de organen beginnen te werken. Stoffen uit het vruchtwater worden door de darmen opgenomen. In de darmen vormt zich de eerste ontlasting die het kindje straks zal hebben (meconium).

Wanneer je je hebt ingeschreven voor kraamzorg zul je rond deze tijd daar een ontvangstbevestiging van krijgen. Wanneer je nog niet ingeschreven bent, moet je dat nu snel doen!

Veel aanstaande ouders gaan nu ook voor het eerst oriënteren op babyprodukten. Op de checklist die je gekregen hebt en op deze site vind je terug wat jullie moeten regelen. Wanneer het je eerste kindje is, zul je binnenkort ook positiekleding nodig hebben. Bij een tweede of volgende kindje, is dit vaak al eeder.

Hoe ver ben je?

Volg je zwangerschap per week! Kies de juiste week waarin je zit en we vertellen je dan hoe het met je kindje gaat, welke zwangerschapsverschijnselen bij deze periode horen, en wat de verloskundige in dit stadium van de zwangerschap voor jullie kan betekenen.

Ga naar

De praktijk
Kinderwens
Zwangerschap
Bevalling
Miskraam

Tips
Pretecho

© 2019 Realisatie door Webstudio Renée

Cookiebeleid

Verloskundigen Oosterhout

Sint Antoniusstraat 86a
4902 PV Oosterhout
Tel: 0162 - 450 145

info@verloskundigenoosterhout.nl

knov     logo_verloskundigen_oosterhout

Wij zijn aangesloten bij de KNOV.