Zwangerschap per week

Hoe ver ben je? Volg je zwangerschap per week! Kies de juiste week waarin je zit en we vertellen je dan hoe het met je kindje gaat, welke zwangerschapsverschijnselen bij deze periode horen, en wat de verloskundige in dit stadium van de zwangerschap voor jullie kan betekenen.

23 Weken zwanger

Je bent 23 weken zwanger! Rond deze periode is de bloeddruk vaak wat lager dan in het begin van de zwangerschap. Dit wordt mid pregnancy dropp genoemd. Het is een normaal verschijnsel wat geen kwaad kan voor jou of de baby. Toch kun je er last van hebben. Een lage onderdruk kan leiden tot duizeligheid, flauw voelen en zwarte vlekken zien, met name wanneer je na liggen of zitten opstaat of bijvoorbeeld wat langer in de rij bij de supermarkt staat.
Sta rustig op en voorkom drukte tijdens het winkelen, dan heb je hier minder last van.
Dezelfde klachten kunnen overigens ook worden veroorzaakt door een laag suikergehalte in het bloed. Het kan dan ook helpen als je wat eet.

Hoe ver ben je?

Volg je zwangerschap per week! Kies de juiste week waarin je zit en we vertellen je dan hoe het met je kindje gaat, welke zwangerschapsverschijnselen bij deze periode horen, en wat de verloskundige in dit stadium van de zwangerschap voor jullie kan betekenen.

Ga naar

De praktijk
Kinderwens
Zwangerschap
Bevalling
Miskraam

Tips
Pretecho

© 2019 Realisatie door Webstudio Renée

Cookiebeleid

Verloskundigen Oosterhout

Sint Antoniusstraat 86a
4902 PV Oosterhout
Tel: 0162 - 450 145

info@verloskundigenoosterhout.nl

knov     logo_verloskundigen_oosterhout

Wij zijn aangesloten bij de KNOV.