Zwangerschap per week

Hoe ver ben je? Volg je zwangerschap per week! Kies de juiste week waarin je zit en we vertellen je dan hoe het met je kindje gaat, welke zwangerschapsverschijnselen bij deze periode horen, en wat de verloskundige in dit stadium van de zwangerschap voor jullie kan betekenen.

27 Weken zwanger

Je bent 27 weken zwanger! Je kindje is nu zover ontwikkeld is dat hij of zij buiten de baarmoeder zou kunnen overleven. Het is echter nog niet de bedoeling dat je kindje nu al geboren wordt, hij of zij is nog niet rijp waardoor de kans op complicaties erg groot is na de geboorte. Het is beter als hij of zij lekker doorgroeit in je buik, dit gaat nu met ongeveer 100 gram per week!
Niet alleen jijzelf maar ook anderen kunnen nu van buitenaf je kindje voelen bewegen. Door de bewegingen die je kindje maakt ontwikkelen de spieren en fijnere motoriek.

Graag nodigen we je uit om je, samen met je partner, aan te melden voor onze thema-avond over de bevalling. Bevallen gaat beter als jullie allebei goed zijn voorbereid. We willen jullie daarom veel vertellen.

Hoe ver ben je?

Volg je zwangerschap per week! Kies de juiste week waarin je zit en we vertellen je dan hoe het met je kindje gaat, welke zwangerschapsverschijnselen bij deze periode horen, en wat de verloskundige in dit stadium van de zwangerschap voor jullie kan betekenen.

Ga naar

De praktijk
Kinderwens
Zwangerschap
Bevalling
Miskraam

Tips
Pretecho

© 2019 Realisatie door Webstudio Renée

Cookiebeleid

Verloskundigen Oosterhout

Sint Antoniusstraat 86a
4902 PV Oosterhout
Tel: 0162 - 450 145

info@verloskundigenoosterhout.nl

knov     logo_verloskundigen_oosterhout

Wij zijn aangesloten bij de KNOV.