Zwangerschap per week

Hoe ver ben je? Volg je zwangerschap per week! Kies de juiste week waarin je zit en we vertellen je dan hoe het met je kindje gaat, welke zwangerschapsverschijnselen bij deze periode horen, en wat de verloskundige in dit stadium van de zwangerschap voor jullie kan betekenen.

28 Weken zwanger

Je bent 28 weken zwanger! Het is nu bijna altijd mogelijk om te voelen waar het hoofdje ligt. Bepalen aan welke kant de rug ligt, is nog moeilijk. Vaak is er sprake van een stuitligging. Het kindje heeft echter nog zoveel ruimte en tijd om te draaien dat dit geen reden tot ongerustheid is.
Let er op dat je elke dag het kindje voelt bewegen. Dit mag best de ene dag minder zijn dan een andere dag, maar we vinden het belangrijk dat je dagelijks het kindje voelt. Is dit niet zo, neem dan contact met ons op.

Mochten jullie overwegen een pretecho te laten maken, dan is dit een goede periode om dat te doen. Het kindje is groot genoeg om alles goed te kunnen zien, maar nog wel zo klein dat je op het echo-beeld een goed overzicht hebt. Een pretecho is nooit op het ziekenhuis of het echo-centrum, maar altijd op een commercieel echo-bureau en op eigen kosten.

Hoe ver ben je?

Volg je zwangerschap per week! Kies de juiste week waarin je zit en we vertellen je dan hoe het met je kindje gaat, welke zwangerschapsverschijnselen bij deze periode horen, en wat de verloskundige in dit stadium van de zwangerschap voor jullie kan betekenen.

Ga naar

De praktijk
Kinderwens
Zwangerschap
Bevalling
Miskraam

Tips
Pretecho

© 2019 Realisatie door Webstudio Renée

Cookiebeleid

Verloskundigen Oosterhout

Sint Antoniusstraat 86a
4902 PV Oosterhout
Tel: 0162 - 450 145

info@verloskundigenoosterhout.nl

knov     logo_verloskundigen_oosterhout

Wij zijn aangesloten bij de KNOV.