Zwangerschap per week

Hoe ver ben je? Volg je zwangerschap per week! Kies de juiste week waarin je zit en we vertellen je dan hoe het met je kindje gaat, welke zwangerschapsverschijnselen bij deze periode horen, en wat de verloskundige in dit stadium van de zwangerschap voor jullie kan betekenen.

35 Weken zwanger

Je bent 35 weken zwanger! De bovenkant van de baarmoeder zit nu ver boven je navel. Hij zal nog iets verder stijgen tot bijna aan je ribbenboog. Je buik kan nu ook aardig in de weg zitten. Je kunt ook pijnlijke ribben hebben van het kindje wat daar steeds tegenaan duwt. Ook je maag zit wat in de verdrukking. Weinig eetlust en brandend maagzuur zijn veel gehoorde klachten. Probeer kleine beetjes te eten, zodat je wel je energie binnen krijgt. Tegen het maagzuur kun je vanille vla proberen, kleine beetjes eten, niet te vet of te gekruid eten en niet te veel koffie en thee. Als dit niet helpt kun je zonder recept bij de apotheek een drankje tegen maagzuur halen.
Deze week word met een echo gecontroleerd of het kindje echt met het hoofdje beneden ligt.

Hoe ver ben je?

Volg je zwangerschap per week! Kies de juiste week waarin je zit en we vertellen je dan hoe het met je kindje gaat, welke zwangerschapsverschijnselen bij deze periode horen, en wat de verloskundige in dit stadium van de zwangerschap voor jullie kan betekenen.

Ga naar

De praktijk
Kinderwens
Zwangerschap
Bevalling
Miskraam

Tips
Pretecho

© 2019 Realisatie door Webstudio Renée

Cookiebeleid

Verloskundigen Oosterhout

Sint Antoniusstraat 86a
4902 PV Oosterhout
Tel: 0162 - 450 145

info@verloskundigenoosterhout.nl

knov     logo_verloskundigen_oosterhout

Wij zijn aangesloten bij de KNOV.