Zwangerschap per week

Hoe ver ben je? Volg je zwangerschap per week! Kies de juiste week waarin je zit en we vertellen je dan hoe het met je kindje gaat, welke zwangerschapsverschijnselen bij deze periode horen, en wat de verloskundige in dit stadium van de zwangerschap voor jullie kan betekenen.

38 Weken zwanger

Je bent 38 weken zwanger! Het wordt steeds spannender en ook de omgeving zal ongetwijfeld zijn ideeën hebben over wanneer je zult gaan bevallen. Houdt er rekening mee dat je bevalt ruim na de uitgerekende datum. Vaak gaat je baarmoeder in deze periode “oefenen” voor de bevalling straks en kun je zogenaamde voorweeën of oefenweeën krijgen. Deze kunnen al behoorlijk pittig zijn maar helaas, ze zorgen niet voor ontsluiting van de baarmoedermond. Wel kunnen ze ervoor zorgen dat de baarmoedermond “rijp” gemaakt wordt voor de bevalling. Een ander (vervelend) kenmerk van voorweeën zijn dat er weinig tot geen regelmaat in de frequentie zit en ook weer stoppen na een tijdje. Een warm bad of warme douche kan wat verlichting bieden.

Hoe ver ben je?

Volg je zwangerschap per week! Kies de juiste week waarin je zit en we vertellen je dan hoe het met je kindje gaat, welke zwangerschapsverschijnselen bij deze periode horen, en wat de verloskundige in dit stadium van de zwangerschap voor jullie kan betekenen.

Ga naar

De praktijk
Kinderwens
Zwangerschap
Bevalling
Miskraam

Tips
Pretecho

© 2019 Realisatie door Webstudio Renée

Cookiebeleid

Verloskundigen Oosterhout

Sint Antoniusstraat 86a
4902 PV Oosterhout
Tel: 0162 - 450 145

info@verloskundigenoosterhout.nl

knov     logo_verloskundigen_oosterhout

Wij zijn aangesloten bij de KNOV.